• Home
  • Știri
  • Ultima zi pentru înscrieri Early Birdy la Congresul FIG, Varșovia - septembrie 2022

  Ultima zi pentru înscrieri Early Birdy la Congresul FIG, Varșovia - septembrie 2022

09.05.2022 Ultima zi pentru înscrieri Early Birdy la Congresul FIG, Varșovia - septembrie 2022

Taxa de înregistrare Early Bird pentru Congresul FIG 2022, care va avea loc în perioada 11-15 septembrie la Varșovia, Polonia, se va încheia măine, marți, 10 mai 2022.

Așadar mai aveți la dispoziție doar o zi pentru a vă înscrie înainte ca taxa să se schimbe de la 550 EUR la 600 EUR.

Pentru a vă înregistra, vă rugăm să accesați Invitation to FIG Congress 2022 in Warsaw, Poland

Înscrierea la Congresul FIG 2022 vă oferă:

- Trei zile întregi, pline de oportunități de învățare profesională bogate, inspirate și extrem de relevante, o ceremonie de deschidere spectaculoasă urmată de Recepția de bun venit și o expoziție inspirată cu cele mai recente produse și servicii.

- Șase sesiuni principale la care participă experți care au lucrat atât în cadrul profesiei de topografie/spațialitate, cât și în afara acesteia.

- Posibilitatea de a alege între 70 de sesiuni care acoperă întregul spectru al profesiei, reflectat de gama celor zece comisii tehnice; acoperind ariile tuturor celor care măsoară, poziționează, cartografiază, localizează, estimează și evaluează, estimează și calculează costurile, planifică, construiesc, dezvoltă și gestionează terenurile, mările și orice structuri create de om, cu o viziune de a extinde utilitatea topografiei în beneficiul societății, al mediului și al economiei.

- Oportunități de relaționare cu colegi din întreaga lume, oferind o oportunitate de neegalat de a descoperi cum procedează alții, de a întâlni oameni care vă împărtășesc pasiunea și de a vă împărtăși propriile cunoștințe și experiențe.

- Oportunitatea de a participa la evenimente premergătoare, la cina festivă a Congresului, la excursii în Varșovia și în împrejurimi, astfel veți explora și simți ospitalitatea prietenoasă a polonezilor.

Colegii de la Federația Intergațională a Geodezilor (FIG), cât și cei de la Uniunea Geodezilor Polonezi vă așteaptă la Varșovia în septembrie, pentru a vă întâlni personal!