• Home
  • Știri
  • Concurs cu premii pentru studenți - Fondul Aubrey Barker

  Concurs cu premii pentru studenți - Fondul Aubrey Barker

09.05.2022 Concurs cu premii pentru studenți - Fondul Aubrey Barker

În acest an, 2022, Fondul Aubrey Barker sărbătorește jubileul de aur.

Înființat în 1972, Fondul Aubrey Barker este dedicat îmbunătățirii competențelor durabile de topografie și gestionare a terenurilor în țările în curs de dezvoltare prin educație profesională și consolidarea capacităților, în beneficiul durabil al comunităților locale.

Fondul lucrează pentru a sprijini dezvoltarea competențelor necesare de topografie și de gestionare a terenurilor și pentru a se asigura că acestea sunt disponibile în toate națiunile și comunitățile. În același timp încurajează și facilitează schimbului acestor competențe și cunoștințe cu comunitățile, astfel încât să crească capacitatea colectivă a profesioniștilor în domeniu, de a gestiona bunul cheie: terenurile noastre.

Pentru a marca această ocazie, Fondul organizează un concurs pentru studenții care studiază topografie, economie funciară sau o disciplină conexă într-o instituție de învățământ superior. Candidații trebuie să realizeze un videoclip de max. 2 minute care să abordeze tema: Cum ne pot conduce topografii către un viitor durabil?

Vor fi acordate următoarele premii:

1. Premiul I - 500 de lire sterline donate de ABF, plus un premiu Leica, care ar putea consta în echipamente sau un stagiu de practică, în funcție de locația și statutul câștigătorilor.

2. Premiul special pentru cea mai interesantă lucrare dintr-o țară aflată pe lista actuală a economiilor cu venituri mici sau cu venituri mici și mijlocii a Băncii Mondiale, susținut de Leica.

Înscrierea este deschisă persoanelor și grupurilor (de trei studenți sau mai puțin) care studiază în domeniul topografiilor, al economiei funciare sau la o ramură conexă, la o instituție de învățământ superior.

Termenul limită pentru depunerea candidaturilor este 13 iunie 2022. Câștigătorii vor fi anunțați pe 31 iulie.

Pentru detalii despre granturile Fondului Aubrey Barker, vă rugăm să vizitați site-ul web al acestuia Aubrey Barker Grants

Mai multe detalii despre concurs și despre cum să vă înscrieți găsiți accesând link-ul aubrey_barker_golden_jubilee_prize.pdf (fig.net)